13. november 2007

Program za izdajanje poslovnih publikacij in trženjskega gradiva


V programu Microsoft Office Publisher 2007 lahko ustvarite, prilagodite in omogočite skupno rabo širokega nabora publikacij in trženjskih gradiv v podjetju. Nove in izboljšane možnosti vas vodijo skozi postopek ustvarjanja in razdeljevanja trženjskega gradiva za tiskanje, objavljanje v spletu in pošiljanje po e-pošti, tako da lahko izdelate svojo blagovno znamko, upravljate sezname strank in sledite trženjskim kampanjam – vse to v podjetju.

V program Office Publisher 2007 so vključena nova in izboljšana orodja, s katerimi boste učinkovito ustvarili, prilagodili in znova uporabili vrsto različnih gradiv za tržno komunikacijo, oblikovanih po meri vašega podjetja.

V program Office Publisher 2007 so vključene nove zmožnosti spajanja e-pošte, izboljšano spajanje dokumentov in spajanje katalogov, s katerimi boste lažje kot kdaj koli prej pošiljali prilagojena gradiva za tržno komunikacijo in jih natisnili. Ustvarite lahko publikacije po meri, jih optimirate s prepoznavnimi orodji za načrtovanje ter lastno ustvarjalnostjo, da ustvarite resnično edinstvena gradiva.

Office Publisher 2007 ponuja nove in izboljšane načine preproste skupne rabe, tiskanja in objavljanja gradiv.

Več informacij o Microsoft Office Publisher 2007 si lahko preberete TUKAJ!



Avtor: Jasmina Ovčar

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Spet en super program od Microsofta, kateri je zelo uporaben v podjetjih, za doma pa ravno ni primeren. Gotovo pa ga bodo v podjetjih kmalu začeli uporabljati in si bodo z tem olajšali dosedanjo delo, seveda če je program narejen user-frendly, glede na to, da je od Microsofta, verjamem, da je.
Tadej.H.

Unknown pravi ...

Zelo koristna zadeva za v službo. Mislim,d bo ta program res zelo olajšal delo izdajanja poslovnih publikacij in trženjskega gradiva. In ker je dosti bolj enostaven za uporabo, bodo tudi ta gradiva in publikacije dosti boljše izdelane in objavljene. Le tako naprej Microsoft!

Suzana

Brankica pravi ...

Jaz imam ta program, vendar ga še nisem uporabila oz. nisem niti pogledala njegovih zmožnosti. Hvala tej objavi. Lahko se že sedaj učim poslovanja, tako da bom imela več prakse ko bom ustanovila svoje podjetje. Izvrsten program za podjetja in njihovo oglaševanje.
Branka Fras

Unknown pravi ...

Zadeva je zelo enostavna, pravkar sem izdelala brošurico v cca. 1 minuti. Tako da vse pohvale tej aplikaciji.
Zagotovo mi bo prav prišla tudi za domačo/hobby rabo.
Zelo mi je všeč, da je izdelava vodena s konkretnimi primeri, ki ti pomagajo skozi (upam da) cel proces ustvarjanja raznih publikacij, brušuric, koledarjev, čestitk, flyerjev, imenikov ipd.

Lp,
DM

Anonimni pravi ...

ja, tudi meni je zelo všeč!

podjetjem bo prihranila ogromno časa, še več pa denarja. saj ne bo potrebno več tratiti denar za oblikovanje samih brošur o proizvodih, ampak samo za tisk.

programček je zasnovam precej enostavno, tako, da podjetjem ne bo potrebno zaposliti novega kadra, posebej za to. potrebno je le malce domišljije in kreativnosti.