14. november 2007

Lupinica, bo varovala vaš avto?!



Nimate garaže? Nimate prostora, da bi si lahko pozidali oz. naredili garažo? Rešitev je tu! Rabite samo eno parkirno mesto, kjer imate parkiran svoj avto in vaš avto je lahko na varnem pod streho takoj! Saj lahko to garažo postavite kjer koli, stoji vaš osebni avto!

Avto garaža rešuje prostorsko stisko garažiranja avtomobilov. Lupina je prijetne oblike, narejena iz poliestra in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Dvižni sistem omogoča lahkotno zapiranje in odpiranje garaže. Garažo lahko postavimo na kakršnokoli podlago s pritrditvijo ali brez. Zagotovljeno je zračenje, tako da si v njej ne nabira vlaga, kar je pri ostalih garažah problem.


Avto garaža se proizvaja v podjetju Roto d.o.o., ki ima certifikat ISO 9001 in lastno blagovno znamko ROTO Plastične posode. Podjetje ima tudi 20% evropski tržni delež proizvodnje polietilenskih rezervoarjev za škropilnice in je član svetovnega združenja Association of rotational molders.



Avtor: Anja Trogar

12 komentarjev:

Anonimni pravi ...

To pa je dobra garaža. Pri nas je včasih problem, kam postavit avto, da bo pod streho in na varnem. Tudi prednosti te garaže so zanimive in privlačne. Kaj pa cena? In kaj se zgodi takrat, ko zapade veliko snega? Je tudi takrat lahkotno odpiranje in zapiranje?
Branka Fras

Anonimni pravi ...

Dobra ideja. Res je domiselna kajti izpostavljen avto vsem vremenskim vplivom, kakšnemu/ni narodnemu/ni vozniku/ci in kakšnemu nepridipravu na parkirišču je problem.
Se mi pa poraja vprašanje, kako se bodo ljudje dogovorili na parkirišču pred stanovanjskimi bloki kjer niso kupljeni ali v najemu parkirni prostori in vedno parkirajo avto kjer je prostor. (sploh tam kjer je premalo parkirnih prostorov) Kajti predvidevam, da garaža ostane na istem parkirnem prostoru in to bi znal biti problem.
In kolikšna je vrednost garaže/lupinice?

Anonimni pravi ...

Ja ko pa zapade res velika količina snega, pa postane problem! Saj takrat postane lubinica težka in jo je težje odpreti in se je zato potrebno malce potruditi!Je pa iz takega materiala,da sneg prenese. Glede cene,sem pa sedaj iskala podatek pa ga niso točn navedli, tam nekje okol 500€.

lp

anja trogar

Unknown pravi ...

Zadeva sploh ni draga, če upoštevamo trpežnost, uporabnost, soliden design, ..moti me pa res to, kar je omenila Deja. Največji problem je pri stanovalcih blokov, kjer parkirni prostori niso v zasebni lasti. Zanima me tudi kako je kaj z zaščito pred krajo in podobnim?
Ali je 'kalup' univerzalen za vse velikosti, od Cliota do npr. Range Rovera?

Lp,
DM

Unknown pravi ...

To je pa res zelo priročna zadeva. Saj zelo dosti ljudi res nima prostora, da bi si kje naredilo garažo, kamor bi parkirali svoj avto. Pa glede koliko teh naravnih ujm(toče,..)je zadnja leta, mislim da več kdo ne bo dvakrat premislil, da bi si jo kupil, ker je tudi cenovno kar ugodna. Me pa res zanima, kot je že rekla Branka, kako je s to napravico pozimi?

Suzana

Anonimni pravi ...

Taka, garaža je res dobra. Sicer to ni nekaj novega, ker že kar nekaj časa obstaja v tujini. Nevem pa kaj vas vse moti sneg, saj ko nimaš take garažice in zapade sneg, a ga z avta ne sčistiš, se samo odpelješ? Saj gledano po sliki ta garažica ni tako zelo velika, da je nebi moral malo površno sčistit in jo potem odpreti. Mislim, da je pozimi ravno zaradi čistenja avta zelo primerna. Res pa nevem kako je pritrjena oz varovana, saj ko nimaš avta notri, a ti jo lahko kdo ukrate? Ni pa samo zaščita pred vremenskimi vplivi, je tudi zaščita pred drugimi, saj sami veste kolikokrat so vam že na parkirišču poškodovali vaš avto.
Tadej.H.

Unknown pravi ...

Uporabno že. Ampak dizajn mi ni všeč. Osebno kaj takšnega ne bi kupil, ker se mi bi vsi sosedje smejali.
Jernej Okrogelnik

Unknown pravi ...

Na prvi pogled se ti zdi da je zadeva zelo priročna. Bilo bi res lepo če bi mel kje parkirati avto in to še v garaži pri tem pa ne bi mel probleme, če bi parkiral na napačnem mestu. Če pa malo bolj pomislim, je slabo to da teh garaž ne moreš postavljati kjerkoli, kot tudi ne smeš parkirati avtomobilov kjer ne bi smel, če ne ti ga pajek odpelje. Iz izkušenj govorim...

LP,
Claudia P.

Anonimni pravi ...

Mislim da je inovacija zanimiva za veliko ljudi, še posebno nam, ki živimo v blokih brez garaž. Mislim, da dizajn ni atraktiven. Stvar bi morala biti bolj mobilna in zgleda okorno.

Anonimni pravi ...

Strinjam se z Jernejem. Design mi ni všeč. Ideja pa dobra.

Tadej K.

Anonimni pravi ...

Ne bi bilo slabo imeti takšne lupinice.Bi imela vsaj avto pred študentom pod streho!!Ampak ali ima ključavnico??da mi ne bo kdo ukradel??!!

LP Alenka Ramšak

Anonimni pravi ...

Hmm.. tudi meni oblika ni kaj preveč všeč. Imam občutek (po sliki), da še več prostora zavzame. Ne vem kako je kaj z velikostjo te "luinice"? A je ena za vse ali je tudi v različnih velikostih? Prav tako mi pa ni najbolj jasno to postavljanje te garaže. ČE jo imaš vedno na enem mestu, se mi zdi bolj praktičen kak nadstrešek (tud zaradi snega, kot je omenila Anja).
Je pa inovativno, definitivno. :)

Prijeten večer.

Martina V.