23. oktober 2007

GILLETTE FUSION

Gillette Fusion je prvi brivni sistem za moške, ki kombinira revolucionarno tehnologijo rezil na sprednji in zadnji strani enojnega brivnika. Zasnovan za vsako vrsto obraza, od gladkega do grobega. Fusion vsebuje okoli 20 patentov v samem brivniku.

Brivnik gillette fusion je opremljen z napredno tehnologijo v sprednjem in zadnjem delu nastavka. V sprednjem delu je pet rezil, ki so razporejena tesno skupaj in oblikujejo tehnologijo površine za britje. Tako se moč pri britju razpodeli po rezilih, kar zmanjša pritisk in omogoča večje udobje. V zadnjem delu pa je res inovativno rezilo PRECISION TIMER, enojno rezilo, vdelano v zadnji del nastavka. Z njim lahko zlahka obdelujete zalizce, se brijete pod nosom in oblikujete druge dlačice na obrazu.

Rezilo PRECISION TIMER je enojno rezilo, vdelano v zadnji del nastavka. Uporabi se tako, da brivnik obrnete. V takem položaju je vrtljiva glava brivnika pričvrščena, s čimer lahko bolje nastavite rezilo in manevrirate z njim. Ko je vrtljiva glava pričvrščena, lahko z lahkoto obrijete občutljive predele, kot so zalizci in predel pod nosom. Za 31% moških v Evropi, ki se brijejo, je rezilo Precision Timer idealno tudi za oblikovanje drugih dlačic na obrazu.

Gillette Fusion ima pet rezil, ki so razporejena tesno skupaj in oblikuje tehnologijo površine za britje. Zasnova pri kateri so rezila razporejena za 30% tesneje skupaj, kot tista pri MACH 3 Turbo, porazdeli brivno moč po rezilih in zmanjša pritisk, kar omogoča večje udobje. Poleg večjega udobja tehnologija britja s 5 rezili ponuja tudi več možnosti za obdelavo dlačic ob vsakem potegu in britje je temeljito.

Gillette Fusion se zaradi tesne razpodeljenosti ne izpira težje. Sistem fusion je narejen tako, da omogoča temeljito izpiranje, ki je podobno ali enako tistemu pri MACH 3 Turbo.

Sistem Gillette fusion je opremljen z novo prilagodljivo udobno zaščito. Nova zaščita vsebuje 15 mikrokrilc, 5 več kot pri MACH 3 Turbo. Mehak in prilagodljiv material, s katerim so obdana mikrokrilca, predstavlja zunanji okvir ob stranskih delih nastavka. Nova prilagodljiva udobna zaščita se prilagaja potezam obraza ter tako pripomore k udobnemu in temeljitemu britju površine. Njegova cena se trenutno giblje okoli 15€

Sistem Gillette Fusion vsebuje tudi:
- Prilagodljivo udobno zaščito, ki se prilagaja potezam obraza ter tako pripomore k kvalitetnemu in temeljitemu britju površine.
- Izboljšani pokazatelj Lubrastrip, ki postopno zbledi do bele barve, ko se izčrpajo optimalne možnosti za britje.
- Izboljšano sprednjo vrtljivo glavo in ergonomično oblikovan ročaj
- Mnoge druge tehnologije Gilette, kot so vzmetna rezila in progresivna geometrija rezil. Kombinacija teh tehnologij omogoča bolše ročno britje.

SESTAVA:

REZILA SPREDAJ – boljša rezila omogočajotemeljitejše in odobnejše britje
REZILO PRECISION TIMER – Rezilo v zadnjem delu nastavka, idealno za britje občutljivih predelov (npr. pod nosom)
VRTLJIVA GLAVA – Se nežno prilagaja poteku kože in obraza.
MIKROKRILCA – Nežno razprostrejo kožo, da omogočijo temeljitejše in udobnejše britje.
BATERIJSKO NAPAJANJE – Oddaja nežne mikroimpulze, ki omogočajo izjemno udobno britje.
ROČAJ – Teža in ravnotežje ročaja sta zasnovana tako, da omogočata napredno ergonomičnost ročaja.

Drugi izdelki Gillette Fusion:

FUSION PRED BRITJEM
Novi gel Gillette fusion hydra. Njegova zaščitena formula z dodatkom aloe v kombinaciji z brivnim sistemom fusion omogoča izjemno udobno britje. Vlažilne sestavine z negovalnim in mazivnim učinkom ustvarijo nevidno plast, ki vašo kožo ščiti od začetka do konca britja. Obstajata dve vrsti gela HYDRA GEL ZA OBČUTLJIVO KOŽO – Primeren za moške z občutljivo kožo, vsebuje aloo in vitamin e ter HYDRA GEL ZA ULTRA ZAŠČITO – Z glicerinom in aloo. Primeren za moške, ki želijo zaščito med britjem.

NOVI GILLETE FUSION SPLASH
Z novim gillete fusion Splash losijonom po britju, boste izkusili kako je . Gillete Fusion Splash ne osnoji le z vonjem, ampak tudi neguje in dezinficira vašo kožo.

Avtor: Jernej Golčer

Viri: www.Youtube.com, www.gillettefusion.com, www.amazon.com

14 komentarjev:

Unknown pravi ...

Res dober izdelek!Uproraben za vsako vrsta obraza.To,da z njim lahko obdeluješ zalice, se briješ pod nosom in lahko oblikuješ še druge dlačice na obrazu, je nekaj posebnega.Ima res dobro udobno zaščito, ki se prilagaja obrazu.
Za vse to kar izdelek ponuja, je cena ugodna.

Anonimni pravi ...

Res ima veliko funkcij, a ne morem govoriti o tem kako učinkovit je ali čemu podobnemu, ker ni namenjen ženskam. In ne poznam zelo dobro niti njegovo konkurenco niti predhodne modele.
Imam pa vseeno eno izkušnjo z njim, in sicer; sem pred časom pakirala kovček z mojimi in fantovimi stvarmi, (in ker ženske pač rabimo več sem morala malo "tišati" vse skupaj v kovček), in sem pritisnila na fantovo toaletno torbico in se je v trenutnku vključilo vibriranje na fusion-u. Saj ne rečem, da je to zdaj gromozanska napaka izdelka, je pa mogoče manjša pomanjkljivost. Bi bilo bolše, če bi se drugače kot s pritiskom vključilo vibriranje.

Lep večer,
Deja Golčman

Anonimni pravi ...

Izdelek se mi zdi zelo dober, zelo veliko ponuja in tudi cena je zelo ugodna.Ima res super zaščito med britjem in se super prilagaja vsakemu obrazu.Dobre funkcije tega izdelka se mi zdi baterijsko napajane, rezilo spredaj, vrtljiva glava...

Anonimni pravi ...

Zanimivo,da komentiramo samo ženske...;)Moški, kje ste?;)
Izdelek je dobro dodelan za vedno bolj zahteven trg.
Sicer izdelka ne uporablam, ker niti nisem ciljna skupina za proizvajalce, je pa res, da izdelke Gillette poznam iz dobrih reklam, ki pritegnejo in ustvarijo pozicijo izdelka na trgu.
Že s tem, ko gre ženska "shopingirat" in pri tem kupi partnerju namesto navadnega brivnika, brivnik Gillette Fusion, katerega je prejšnji večer videla po reklami je podjetje doseglo svoj cilj.

Anonimni pravi ...

Ja ja super izdelek, za moške vsakodnevne potrebe!:) Je dobr, ker ima prilagodljive funkcije, glede na obraz, saj se prilagaja in lahko z njim oblikuješ zalizce,… Glede na vse prilagodljivosti (rezila), ima tudi še dokaj ugodno ceno.
Ja moški, še ena novost za vas!!:)

Lp

anja t

Anonimni pravi ...

uf, sami ženski komentarji... :-)

predstavljen je odlično, zgleda odlično, če je res tako uporaben pa ne moram povedat. ampak koliko sem slišala prijatelje, ki so govorili o Fusion-u, so zadovoljni.

tako kot napreduje vsa ostala tehnologija, napredujejo tudi te stvarce za britje. iz tega so moški naredili pravo znanost. kar je prav.

Lp, Metka

Nina pravi ...

Strinjam se z svojimi predhodnjicami,da ženske o uporabnosti tega izdelka ne moramo povedati prav veliko,kljub temu se mi zdi ta izdelek zelo kvaliteten in v množici njemu konkurenčnih izdelkov,se mi je najbolj vtisnil v spomin zaradi inovativne oblike oglaševanja in res dobre izbire imena,saj že skozi ime predstavijo sodobnega moškega,ki si želi biti predvsem samozavesten,kljub temu pa ne želi porabiti ogromno časa in energije v kopalnici...na koncu bi rada dodala le še tole kombinacija barv,ki so jo za brivnik uporabili je res fantastična,moški gledajo bolj na funkcionalnost izdelka,ženske pa ponavadi opazimo podrobnosti

Avtorjem te predstavitve pa bi izrekla pohvalo izbrali ste res enkraten izdelek
Želim vam veliko uspeha pri predstavitvi
Lep pozdrav
Nina

Unknown pravi ...

Zelo dobro predstavljen izdelek, o tem kako deluje in če je v resnici tako učinkovit in super pa ne morem govoriti, ker na žalost ni ženskega brivnika. Drugače bi pa z veseljem pokomentirala.

Anonimni pravi ...

Res zanimivo, da res ne komentira o tej inovaciji kakšen moški? Mogoče pa so se vsi navdušili nad novim brivnikom in stojijo v vrsti v trgovini? :)
Ja izdelek izgleda kar dober, tudi cenovno je dostopen, tako da mislim, da bo na trgu kar zapovnil police in nato moške toaletne torbice.

Alenka Ramšak

Suzana pravi ...

Mislim da je Gillette fusion res dober izdelek,čeprav ga moj fant še nima, pa vem da je bil zelo zadovoljen že z njegovim predhodnikom.Pametno da so sprednja tri rezila povečali na pet saj je tako britje res udobnojše in še učinkoviteješe-bolj gladka koža.Pa tudi na malenkosti in občutljivejše dele niso pozabili z rezilom na zadnjem delu nastavka.Tudi cena je ugodna,glede na to kar ponuja.Upam da bodo si kaj podobnega izmislili tudi za ženske,no čeprav imamo mi na izbiro tudi druge opcije,ampak ne bi bilo slabo.Da se o reklami pa sploh ne pogovarjamo,Gillette ima vedno zelo domiselne in zanimive reklame, da te kar pritegnejo.
Dobra ideja za darilo!
Lp Suzana

Anonimni pravi ...

Priznati moram, da še Gillette fusion nisem uspel uporabljati, tako da bi ga težko ocenjeval s funkcionalnega vidika.
Sicer mislim, da je bil že čas, da je Gillette ponudil nekaj novosti na trgu, in če pa ima ta produkt resnično toliko več inovacij, od svojega predhodnika Gillette Mach3, lahko to potezo Gilleta samo pozdravljam.
Edini problem, ki se mi zdi prisotem med vsemi temi izdelki, ki jih na trg ponuja Gillette je njihova cena, vendar si zaradi monopolnega položaja na trgu lahko Gillette to privošči.
Z upanjem, da se bo tudi to v prihodnje uredilo.

Damjan Heric

Anonimni pravi ...

Dekleta - seveda obstaja tudi izdelek za vas: http://www.gillettevenus.com/de/

Tadej K

BAR Ekspreso pravi ...

Zanimiva inovacija. Upam, da bodo kdaj iznajdli kakšno rezilo, ki bo kar samo brilo...:)

maja.novak pravi ...

te britvice se mi zdije zelo kakovostne in vrhunske. Novega modela še sicer nisem uporabljala, sem pa starega s tremi rezili in morem povedati, da se zelo zadovoljna z njim.
nikakor si pa ne morem predstavljati, da tresljaji omogočajo boljše britje..:)
Nekatere žensko pravijo, da ne uporabljajo tega...britvice Venus imajo prav tako gillettove nastavke za britje...tako, da so britvice narejene po zelo podobnem kopitu...

Maja Novak