10. november 2007

Študentski projekti za podjetja

Tovarna podjemov na svojem portalu vabi ambiciozne študente, da sodelujete v njihovem nagradnem natečaju, s katerim želijo spodbuditi intenzivnejši pretok znanja med univerzo in gospodarstvom - med mladimi in podjetji.


Partnerska podjetja Tovarne podjemov bodo pripravila izzive, ki jih bodo mladi v timih reševali. K projektu so že pristopila podjetja Horizont, Mobilion, Era in Tikev. Podjetja obljubljajo tudi privlačne nagrade.

Dodatne informacije dobite na Portalu Tovarne podjemov.

in pri vodji projekta Nataši Rus.


Avtor: Tadej Krošlin

5 komentarjev:

Unknown pravi ...

Končno nekaj takega tudi v Sloveniji-da boš s fakultete odnesel poleg teorije tudi nekaj praktičnega znanaj! Tega je vse premalo!
Tako bodo lahko posamezni študentje, ki se jim že v času študija porajajo razne ideje, imeli možnost le-te tudi mogoče realizirati. Tako si bodo lahko nabrali tudi mnogo poznanstev, ki jim bodo pomagala pri iskanju službe po končanem študiju.
Še več tega!

Suzana

Brankica pravi ...

Zelo dobro, da želijo spodbuditi intenzivnejši pretok znanja med mladimi in podjetji, saj mi to rabimo. Moramo si nabrati izkušnje, znanje in prakso, saj skoraj vsepovsod, kjer iščejo novo delovno mesto, moraš imet prakso-izkušnje. Pa še privlačne nagrade ponujajo....

Branka Fras

Anonimni pravi ...

I want not acquiesce in on it. I over precise post. Specially the appellation attracted me to study the whole story.

Anonimni pravi ...

Nice post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Zoran pravi ...

Še dobro da kdo vsaj kaj dela.