8. november 2007

Pogostitev ki ustvarja nasmeh


  • Gostite tuje goste?

  • Jim želite ponuditi nekaj posebnega?

  • Si želite, da vaši gostje ohranijo prijeten okus vašega srečanja?

Predstavite jim Slovenijo skozi kulinariko, na izviren način:



Hladno topli bife izpod kulinaričnih rok slovenskih mojstrov

Naša organizacija, ki se bo predstavljala pod sloganom pogostitev na južni strani alp, vam bo ponujala raznovrstne pogostitvene storitve, kot so pomoč pri organiziranju banketov, sprejemov, pogostitvah, zabavah, praznovanjih, torej tako imenovanih ritualih, kjer ima vedno središčno ali vsaj pomembno vlogo tudi prehrana, ob katerih za njihovo prehrambeno in siceršnje počutje poskrbi za to področje izurjena dejavnost, ki se v anglo-ameriškem svetu in tudi mednarodno predstavlja pod vzdevkom catering.


Cilj našega dela bo ponudba, ki vam bo z nudenjem gostinsko turističnih storitev omogočala prikaz:

- slovenske kulinarike v sodobni preobleki, v obogateni in reprezentančni obliki hladno - toplega bifeja...

- združenosti vse pestrosti slovenske kulinarike z zastopanostjo vseh slovenskih pokrajin.

- primeren izbor opreme, inventarja in dekoracije povzete iz slovenske kulturne dediščine,

- pestrosti slovenske obrti in slovenske tradicionalne glasbe, ob kateri bodo lahko uživali vaši gostje.


Moto našega vsakdanjega truda bi temeljil na odkrivanju primernega "slovenskega izraza", s katerim bi lahko postregli ob druženju vas in vaših gostov, in tako poskušali zadovoljiti vse poglede naših odjemalcev.



Avtor: Damjan Heric

8 komentarjev:

maja.novak pravi ...

hja damjan, tole se pa zelo dobro sliši...sedaj vem na koga se obniti pri kakšnem načrtovanju pogostitve!
Moram pa priznati, da sem že slišala za takšne vrste pogostitev, vendar nikol nisem vedela kako se to prav imenuje...:)

Veš kaj ti bom samo rekla:
" ŽELIM TI VELIKO SREČE PRI URESNIČITVI!!! "

p.s.: zelo dobra ideja

Maja Novak

Anonimni pravi ...

Res je, da že obstaja catering, sama sem že bila udeležena na dveh, tako da vem kako to poteka. Seveda, je catering dobra ideja, za tistega ki si jo je zmislil pa odlična.
Včeraj na vajah podjetništva pri dr.Rusu smo slišali, da ni vse v ideji, oziroma je le kratek začetek. Zato le dober načrt, vztrajnost, mogoče dober tim pod seboj, se postaviti kot boljšega od konkurence in vrjamem, da ti bo uspelo. Good luck Damjan.
Lp,Deja

Anonimni pravi ...

catering je lahko hkrati zelo okusna pogositev pravtako pa je lahko prava paša za oči, res pa je da mora tisti,ki se želi resno ukvarjati s cateringom naprej dobro naštudirati oz. izpiliti organizacijske "vešćine" in najti pravi tim,ki bo delal v isti smeri in strmel k enakim ciljem.
Damjan jaz upam, da si v navezi z pravimi ljudmi in da ti uspe :)
lep pozdrav

Tina Rošer

Anonimni pravi ...

Zdi se mi da je za vodenje cateringa potrebna dobra organiziranost, sodelovanje z ostalimi podjetji in okus za estetiko. Poskrbeti je treba, da gostje zapustijo gostijo z nasmeškom na obrazu, kajti, dober glas seže v deveto vas!

BAR Ekspreso pravi ...

Dobra ideja. Vso srečo pri uresničitvi!

Anonimni pravi ...

Super, želim vam veliko upseha pri uresničitvi, upam, da boste dosegli kar ste si zadali.
Tadej.H.

Unknown pravi ...

Zelo dobra ideja! Za catering sem drugače že slišala, ampak ne pri nas, vsaj za takšnega še ne, ki bi res na enem mestu predstavil vse slovenske posebnosti, od kulinarike in tako napre. Res pa je da moraš vse to dobro naštudirati in se povezati s pravimi ljudmi oz. organizacijami. Veliko sreče Damjan.
Suzana

Brankica pravi ...

Dobra ideja. Sedaj vem na koga se bom obrnila, ko bodo prišli sorodniki iz Nemčije ali pa Kanade. Saj so verjetno že pozabili lepote naše kulture in Slovenije nasploh ter omamen vonj iz slovenskih kuhinj. Ob vsem tem, pa seveda še ne smemo pozabiti na dobro glasbo.

Branka Fras