5. april 2008

Kaj lahko Google še ponudi ?

Poglejte: http://www.finance.si/galerije/122/1/

Avtor: Tadej K

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

nekje sem zasledil da bi naj začeli optiko delat. nekako preko balonov v zraku. mislim da si v takem podjetju želi delat vsak izmed nas. zanimive slike.
je že najdo kdo pri slovenskih podjetjih podobne slike? hihi :)

lp
luka kolarič

Robert F. pravi ...

slovenskih podjetji se zaenkrat ne da primerjat z takimi velikani kot je google..prav tako pri googlu zaposlenega opišejo kot nabor novih idej..naši šefi pa kot nepotrebni storšek!!??

so pa tud že v sloveniji podjetja..sploh mlada tehnološka..o katerih se v slovenski javnosti malo govori..zelo dobra..in imajo zelo zelo dobre pogoje za delo..

Rok Šnajder pravi ...

Nič posebnega, če vemo da je google zadnja leta spada izmed najbolj inovativna podjetja na svetu, potem takšne ideje pričakovati:) naša podjetja pač še nisi (upam, da bojo kdaj) na podobni ravni kot je velikanski google, morda že z našo generacijo:)
Lp

Unknown pravi ...

in mi lahko te googlove delovne pogoje samo lepo opazujemo in upamo, da bo nase delovno mesto vsaj 1% podobno sprosceno temu...
res veliko vlozijo v vse to, vendar se jim lepo obrestuje. upajmo, da bomo tudi pri nas mladi (kdor pac bo imel podjetje) razmisljali vsaj malo v tej smeri...

lp