5. maj 2008

OXY RELAX PARTY

Le kdo bi se odrekel sproščeni zabavi ob vdihovanju kisika, obogatenega z aromami?!

V povprečju človek preživi svoj prosti čas s prijatelji. Velika večina le-teh zahaja v lokale, kjer je ponudba v velikem razponu. Nekateri gredo v lokal zaradi zabave, spet drugi zaradi posla, nekateri pa v lokalu preganjano svoje dolgočasje. Sedaj se pojavi vprašanje, na katerega bi vsak želel odgovoriti. Kaj naj ponudimo, da popestrimo trenutke vašega prostega časa?

Imava rešitev! Oxy relax party, kar v Slovenščini pomeni »kisikova sproščena zabava«, ki ponuja vdihovanje kisika obogatenega z aromami. Naša dejavnost se izraža v korakih. Prvi korak je izbira primernega lokala, sledi korak postavitev kisikovega pulta, opremljenega s kisikom, aromami in nosnimi nastavki. Bistvo vsega je, da si sproščen, nihče ti ne teži in najbolj pomembna stvar, imaš svež kisik z aromo ali brez. Tretji korak, ki se nam zdi najpomembnejši predstavljajo naše hostese, ki skrbijo za promocijo in so ključni pomen za našo storitev. So lepa dekleta, ki so prepoznavna med množico obiskovalcev.

Najina ponudba storitve bo v obsegu razumljive cene. Ena minuta uživanja kisika, obogatenega z aromo je 0,50Є.

Pomen kisika se odraža v različnih učinkih, ki pa jih nekateri ljudje sploh ne poznajo. Le-ti so; večanje energije, koncentracije in vzdržljivosti ter hitrejša povrnitev moči. Prijetno sprošča telo in odpravlja napetost ter utrujenost. Prav tako pomirja, osvežuje in poživlja, in ga priporočava osebam, ki so pod stresom. Izčrpanemu telesu povrne energijo in moč. Posebej priporočljiv je za športnike pred nastopi in med treningi priporoča pa se še poslovnim ljudem in vsem ostalim posameznikom. Pomaga pri čiščenju organizma s toksini.

V Mariboru si to moderno stvar lahko ogledate v lokalu O2, ki se nahaja na Kardeljevi cesti 85, zraven znanega lokala Avenija.

Če pa vas zanima še kaj več o teh barih pa kliknite na spodnje povezave in si o tem preberite še več.

http://www.lenntech.com/oxygen-bars.htm

http://oxygeninc3.brinkster.net/index.html

http://www.oxygenpartybar.com/

http://www.o2key.com/cro/?q=node/12

http://www.formato.si/

Tukaj pa si poglejte še dva zanimiva videa. Se splača.

http://www.youtube.com/watch?v=edm1HF0M1g0

http://www.youtube.com/watch?v=xXsAjf0MaEA&feature=related

Avtor: Renata Holer, Nika Juhart

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Hm kaj pa vem za mene je tole mal čudno, tele cevke okrog glave kot da bi bil na bolniški postelji. Drugače je pa za zdravje tole zelo koristno, sprošanje ob vdihavanju kisika z aromami. Sm mislim da je še vseeno bolše da se sprehodimo v naravi in tam zaužijemo kisik, ki je pa vendarle naraven in se tam prav tako lahko sprostimo.

Marko Balant

Anonimni pravi ...

Ko nam bo primanjkalovalo kisika se bom mogoče odločila za to, sedaj pa za to ne vidim neke potrebe, boljši je res sprehod v naravi kot pravi kolega.

Olga Borovšek

Anonimni pravi ...

Sliši se smešno plačati za vdihovanje kisika, sploh pa zato, ker še trenutno to ni potrebno. Zadeva res zgleda kot da bi te posadili na bolniško posteljo. Mene ta zadeva ni prepričala.

Tamara Horvat

Rok Šnajder pravi ...

boljši je sprehod v naravi, tudi zdrav

Anonimni pravi ...

Ja jaz se tudi strinjam da je prehod v naravi še vedno boljši in bolj zdrav

Marko Baš

Anonimni pravi ...

Glede na to kaj vse danes vdihujemo v naravi, nebi glih rekla da je bolj zdravo, je pa seveda bolj poceni in zraven se še sprehajaš. Pri nas še to ni nevem kako uveljavljeno zato tudi ni toliko znano. V drugih državah pa je to kr obiskano in je prava atrakcija. Deluje v bistvu tako da te za trenutek celo "naj bi, ker še nisem probala" zadane in si dobre volje.:)

Nika Juhart

Nika Juhart

Marko Malič pravi ...

Menim, da ima ta inovacija dobro prespektivo za v prihodje, saj je zrak vedno bolj onesnažen.

Za ljudi v večjih mestih pa je že zdaj zelo dobrošlo, da imajo kotiček kjer se lahko naužijejo svežega zraka in jim ni potrebno hodit v naravo.

Jaz sem še vedno za sprehod v naravo, saj s tem združiš dobro s koristnim. :)

LP

Anonimni pravi ...

Jaz osebno takšnega lokala ne bi obiskala. Sprehod v naravi se mi zdi najboljša sprostitev.

Jasmina Miklavc

Unknown pravi ...

Bolje kisik kot kaksne druge opojne substance...

Simona L.

Anonimni pravi ...

zgleda malce grozno, kot da bi bil v bolnici priklopljen na kisik. tako da bi bilo še bolj privlačno če bi dali malce spremenili izgled same naprave, ki si jo nadenemo

Luka Zupančič