7. maj 2008

DOBRE GUME

Dobre gume


Predstavila vam bom vrhunsko zmogljivost in inovativno različico pnevmatik: "Eagle F1 Asymmetric" nov Goodyearjev proizvod na najvišji ravni. Razvili so najboljšo pnevmatiko za hitrosti do 300 km/h, postavlja nova merila zmogljivosti v ovinku, tako na suhi kakor tudi na mokri podlagi.

IZBOLJŠAVE

A) Tehnologija "Active Cornergrip Technology" omogoča bolj enakomerno porazdelitev pritiska po celotni naležni ploskvi in s tem boljši oprijem. Tehnologija pomeni dramatično izboljšanje oprijema v ovinku, obenem pa zmanjšuje abrazijo, kar občutno povečuje kilometražo. Nesporna prednost nove tehnologije Active Cornergrip Technology je tudi njen prispevek k boljšim voznim lastnostim na mokri podlagi.

B) Naslednja prednost pnevmatike Eagle F1 Asymmetric je njena mnogostranost. Brezhibno se prilega večini tipov vozil.

PREDNOSTI


• Visoka zmogljivost, izjemna varnost. Akvaplaning, vodljivost na mokrem cestišču
• Boljši oprijem v mokrih in suhih pogojih
• Zagotavlja bolj gladko in tiho vožnjo


Na koncu pa se je nova Eagle F1 Asymmetric morala dokazati še na brezštevilnih kilometrih javnih cest in testnih prog. Pnevmatiko so testirali na svojih progah v Mirevalu v Franciji in v Wittlichu v Nemčiji, kakor tudi na različnih neodvisnih evropskih progah, kot je na primer Nürburgring v Nemčiji in IDIADA v Španiji.

Pnevmatika Goodyear Eagle F1 Asymmetric je na voljo v 24 dimenzijah, od 17 do 20 col in od serije 50 navzdol do 25. Skoraj celoten asortiman obsega tudi različice s posebno nosilnostjo in tako pokriva večino sodobnih visokozmogljivih vozil.

Avtor: Borovšek Olga


2 komentarja:

Rok Šnajder pravi ...

kakšna pa je cena te pnevmatike? ma bi jo ful mel res:)
pri gumi je važna vodljivost in trdnost po mokrih podlagah, ter vzdržljivost po dolgih kilometrinah..tako da verjamem da je goodyear nadgradil pravcato stvar:)
lp

Anonimni pravi ...

Zelo dobra stvar. Mislim da tudi cena nebo previsoka in da jo bodo kupili vsi ki prisegajo na kakovost, varnost...

Lp
Mišo Tanasić