1. november 2007

KONČNO ZADOVOLJNI S SVOJIMI LASMI


Sijoči ravni lasje so enostavno fantastični. S tem se strinjajo predvsem ženske z naravno skodranimi in valovitimi lasmi. Tudi one si nadvse želijo, da bi lahko imele ravne lase, kadarkoli bi se jim to zahotelo.
Ste med njimi? Želite ravne lase z leskom?
Predstavljam vam novi izdelek, ki vam bo olajšal ravnanje las, ne da bi pri tem uporabljali aparat za ravnanje las.
Nivea je razvila novo emulizijo za ravnanje las, ki predstavlja najlažjo pot do lepih in ravnih las. Njegova inovativna formula poenostavlja in pospešuje proces ravnanja las: vaše lase lahko zravnate le z glavnikom in sušilcem.
Sedaj se aparata za ravnanje las lahko brez slabe vesti znebite.
Ker Straight & Easy emulzija vaše lase učinkovito ščiti pred vlago, hkrati tudi podaljšuje učinek ravnanja. Obogaten z izvlečkom naravnega bambusa vaše lase ščiti pred vročim zrakom sušilca in jim doda zapeljiv lesk. Ker je obogaten z vitaminom B3 in ne vsebuje alkohola, bodo vaši lasje izgledali naravni in voljni.
Avtor: Janja Štramec

18 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Hm.....skoraj ne verjamem da to drži bom pa probala definitivno, ker si že veliko časa kupujem likalnik za lase pa zmeraj zmanjka denarja zanj:)

lp,Rebeka

Unknown pravi ...

Se strinjam z Rebeko. Ne ven, no po mojem mnenju zelo kodrastih las že ne more zravnat tale formula (Straight & Easy). Verjetno je bolj primerna za tiste, ki imajo naravno ravne lase al pa rahlo valovite. Bilo bi pa super da ne bi več uporabljale likalnika za lase, kajti emulzija ne bi poškodovala las kot jih likalnik. Bom pa to vsekakor preizkusila!

LP, Claudia P.

Anonimni pravi ...

Super iznajdba!Upam,da ne bom razočarana nad izdelkom, kot sem nad likalnikom.Imam namreč likalnik in ko si zlikam lase je pričeska res urejena, a katastrofa se zgodi, če me dobi dež :(
Mi bo ta Nivein izdelek obdražal pričesko tudi v slabem vremenu?? Vsekakor ga bom preizkusila!

LP Alenka Ramšak

Anonimni pravi ...

Ker sem ta izdelek že uporabila, lahko rečem da deluje. Za večji učinek pa je potrebno uprabiti še njihov šampon in balzam. A vseeno mislim, da zelo kodrastih las ne bo popolnoma zravnalo, saj jih še velikokrat likalnik ne. Na valovitih laseh pa so rezultati vidni, pa še cena je dokaj ugodna!

LP, Monika B

Unknown pravi ...

Me prav zanima kako to deluje.Definitivno bom kupila ta izdelek, ker ne verjamem da lahko en navaden šampon popolnoma skodrane lase spremeni v povsem ravne in to brez likalnika za lase.

MiLaN pravi ...

Punce, a ste se mogoče vprašale o kemiji ki stoji za vsem tem!
Saj vse ok da obstaja neki takšen preparat, aparat, ki na nas spremeni, to kar nam pač ni všeč.
Kaj pa stranski učinki?!

Podobno je pri teh kremicah, ki so nevem kako drage, ki ti nevem kakšne vse gube odstranijo, pa kaj jaz vem kaj še naredijo...
Ali je to res! Ali vam dajo ti izdelki nekakšno zadoščenje, vse ostalo naredijo možgani in prepričanje?

Nič nimam proti da ste uporabnice teh izdelkov, vsak oči imajo svojga malarja. Ampak vprašat se pa tudi morate ali je to smiselno tako ekonomsko, kot fiziološko!
Stalno moramo vedeti aspekte za in proti.
Ne igrajmo se Boga!
Lp

BAR Ekspreso pravi ...

Pozdravljeni.
Ker sem objavila to novost, bom poskušala pokomentirati tudi vaše komentarje...

Zelo skodrani lasje (afričani) po mojem mnenju ne morajo postati popolnoma ravni, to je dejstvo. Ampak, če imaš valovite lase in obstaja ta emulzija, potem ne vem, zakaj bi še vedno uporabljali likalnik, ki definitivo bolj škoduje lasem, kot pa to.

Milan... ko že omenjate kemijo... Lahko vam povem iz lastnih izkušenj (sem frizerka), da nobedena stvar, ki je za nekaj dobra, na nekaj drugega deluje pozitivno. Vse kreme, preparati,... so sestavljeni iz kemije...
In konec koncev, mogli bi se raje vprašati, kaj pa hrana, ki jo zaužijemo in emulgatorji, ki so v njej...
Vsaka stvar je za nekaj dobra, za nekaj pa slaba.

Lp, Janja

Anonimni pravi ...

Jaz sreča nimam teh problemov z ravnanjem las, upam pa da bojo one, ko ga bojo preizkusile, zadovolne z njim!!!

anja t

Anonimni pravi ...

Ja tudi jaz kdaj pa kdaj uporabim likalnik, ker imam rahlo valovite, vendar likalnik zelo škodi lasem, zato bi bilo lepo če bi ta stvar v resnici res delovala. Čeprav Monika pravi, da deluje, ker ga je že uporabila, je po mojem to odvisno tudi od vsakega posameznika oz. njegove strukture las. Tako da bom to čimprej preizkusila in se sama prepričala, da deluje.

lp, Tkalec Tanja

BAR Ekspreso pravi ...

Deluje, preverjeno!

Anonimni pravi ...

Dobra poteza Nivee, kar definitivno dokazuje dejstvo predhodnih komentarjev (odločitev za nakup).
Moje mnenje je, da vsak izdelek, ki ga uporabljaš za nego las pripomore k lepšim lasem, saj jih dodatno napolni s hranilnimi snovmi, sploh blonti lasje, ki so bolj izpostavljeni izsušitvi stukture lasu, zaradi večje koncentracije peroksida.
S trditvami, da likalnika za lase po uporabi izdelka ne potrebujemo več pa se ne strinjam (govorim iz izkušenj).
Likalnik za lase uporabljam že 4 leta in moji lasje se niso bistveno poškodovali, seveda pri uporabi kvalitetnega likalnika (ne cenenih alternativ) in sočasni uporabi zasčitnih sredstev(olja, šamponi, maske), zaradi tega se upravičeno ne strinjam s predhodnjimi mnenji, da likalnik uničuje lepoto naših las.

Sara T.

Anonimni pravi ...

nekako se strinjam s Saro... ne verjamem najbolj v to, da bi po uporabi šampona in balzama, lasje ostali ravno... ne vem. bom morala poskusiti.

likalniki zelo uničijo lase. ampak v primeru, da jih ne zaščitimo. uporabljam ga tudi sama, že precej časa, res da zelo kvalitetnega (grelne ploščice iz keramike prevlečene s teflonom), in moram reči, da se lasje začnejo zelo hitro cepiti in slabijo, v kolikor ne uporabljaš raznih zaščitnih sredstev - primernega šampona, mask, olj...

ljudi so defenitivno pritegnili, bomo videli, če jih bodo tudi navdušili.

MiLaN pravi ...

Frizerka Janja, zato bi pa morali bolj gledati na to kaj dajemo v sebe in na sebe!
Kot ste že rekli, lahko v čisto vsem najdemo kemijo. Odvisno pa je od nas če to uporabljamo, ter vspodbujamo ali izdleke zavračamo.
Če bi bili bolj izbirčni in kompromisni bi marsikaj zavrnili - kaj pa ko temu ne more bit tako, zaradi finančnega stanja posameznika, njegovih lastnih prepiračanj!
Vsak sam ve kaj dela, a ni tako!
Moje mnenje!

Lp

Anonimni pravi ...

Še en izdelek v seriji mnogih,ki obljubljajo čudeže. V oglaševanju je to pač neke vrste taktika,da pritegnejo pozornost ljudi,malo takšnih produktov pa ob uporabi resnično izpolni izrečeno obljubo. Izdelka še nisem poskusila in ga niti ne nameravam. Po naravi imam nekoliko skodrane lase,zaradi katerih sem več let po nepotrebnem izgubljala čas in energijo danes pa lahko rečem,da jih "imam rada" čeprav včasih počnejo kar želijo so kljub temu moji. Če si zaželim spremembe si jih preprosto zlikam likanje las ne povzroči trajne škode,če si tovrstno spremembo omislimo vsake toliko časa pri vsaki stvari je pač treba ravnati razumno in stvari uporabljati zmerno. Glede kemikalij in gensko predelane hrane pa bi se strinjala z Milanom,da je ob poplavi produktov pač treba racionalno izbrati. Sedaj bom pa dodala svojo mnenje glede kemikalij v teh tako zelo "čudežnih" kremah,ker imam zelo občutljivo kožo sem z njihovo uporabo povsem prekinila,svoj obraz pa sedaj negujem z maskami,ki jih pripravim sama na ta način vsaj vem kaj točno je v njih in kako moja koža nanje odreagira. S temi čudežnimi kremami dosežejo le eno čudežno praznjenje denarnice. Lepota prihaja od znotraj vem,da to za mnoge zveni sila staromodno vendar sama kljub temu vedno bolj verjamem v resničnost teh besed. V oglaševanju pa se tega načela ne morejo držati,ker bi jim to drastično zmanjšalo prodajo in posledično bi bili pisci vseh tako zelo pametnih člankov o lepoti brez službe. Ker se ta začaran krog še ni pretrgal in vprašljivo je če se bo sploh kdaj se nam iz ogromnih plakatov vsak dan znova smejijo "prave lepotice". Zakaj jih imamo za lepotice? Ker so navidezno popolne v resnici so od popolnosti,če le ta sploh obstaja ravno tako oddaljene kot vsaka navadna smrtnica. Na lastne oči sem lahko videla kakšne "čarovnije" počnejo strokovnjaki z retušo lepota teh deklet torej ni naravna je le fiktivna.

Imejte se rade ne glede na to ali imate skodrane, valovite,rjave ali rdeče lase. Vem,da to v vsakdanjem življenju ni vedno preprosto,saj je sestavljeno iz mnogih vzponov in padcev. Nočem zveneti kot psihologinja ampak vendarle menim,da je najpomembneje,da se v svoji koži dobro počutiš ne glede na to ali za to dobro počutje uporabljaš preparate ali pa le to prihaja samo od sebe. Veliko deklet, počne vsemogoče stvari samo zato,da bi bile določenemu moškemu bolj všeč moj namen ni kritizirati moških,kritiziram pa današnji način oglaševanja v katerem mora biti vse popolno. Popoln mož popoln avto,popolni otroci itd itd. Nihče na svetu ni popolno popolnost je v večini primerov le navidezna. No pa,da zaključim misel zaradi katere sem moške sploh vključila v to zadevo. Ugajati vsakemu moškemu ali vsem v družbi je preprosto nemogoče. Če bi to poskušali bi kar hitro ugotovili,da na ta način vsak dan izgubljamo košček sebe,košček tistega zaradi česar se razlikujemo od drugih in tako bi postopoma postali kot roboti,ki bi drug drugega kopirali. Moški,ki gledajo izključno in samo na zunanjost v mojih očeh sploh niso moški ampak otroci,ki bodo potrebovali še veliko časa,da odrastejo. Pravi moški je zame nekdo,ki si vzame čas,da pogleda pod lupino je tisti,ki pozna tvoje strahove in pomanjkljivosti pa si v njegovih očeh še vedno nekaj posebnega. Pravega moškega ali ženske zato ni moč najti v revijah v reklamah ali na plakatih,saj človeka spoznamo skozi pogovore,to kar nam nekdo pove je včasih vredno več kot pa lepota,ki ima še vedno minljiv značaj besede pa so tiste,ki jih lahko za vedno hranimo v sebi. In to je tisto kar je v življenju najlepše,da so okusi mnenja in stališča različni jaz sem svoje danes namenoma podala v nekoliko daljši obliki.
Lep pozdrav
Nina Ž

maja.novak pravi ...

še dobro, da nimam s tem problemov :)
po naravi že imam čisto zravnane lase in mislim, da jih bolj ne bi mogla imeti.. :)
sem pa že opazovala dosti deklet, ki imajo s tem probleme in za lep videz las porabijo tudi nekaj uric. tako, da mislim, da je to zanje v veliko pomoč in ga bo dosti deklet zelo veselih!

sicer pa, zakaj ne bi bile naravne, take kot smo..
zakaj vso to ravnanje ali pa kodranje las?
Res, da je kdaj pa kdaj dobrodošla kakšna spremembica, vedno pa tudi ne... :)

lp..maja novak

Alen pravi ...

Zelo zanimivo se slisi..vendar sem mnenja da gre pri vsem tem le za neko marketinsko potezo in da ta sampon le ni tako mogocen..morda se pri komu res to zgodi da ima po pranju ravne lase,ampak tak ima ze naravno bolj taksne lasje..ce pa bi za primer vzeli vecjo populacijo pa sem zelo skepticen ali je to izvedljivo.


Alen Ploj

Anonimni pravi ...

Strinjam se z Nino.ž, veliko je takih izdelkov na trgu, vem, da sem sam tudi kupil že nekaj takega, za kar so delali veliko reklamo in obljubljali nevem kaj, potem pa nič od tega. Ok, mogoče v nekaj procentih deluje. Gotovo pa ne pri vseh. Verjamem pa da tega moški ne bodo uporabljali : )
Tadej.H.

Anonimni pravi ...

To se pa dobro sliši, saj aparat za ravnanje las zelo škoduje lasem. Upam, da ta izdelek res pomaga.

Branka Fras